TUNNIT

Tallillamme järjestetään ratsastustunteja sopimuksen mukaan. Tunneilla ratsastetaan pääosin yksin, ja vain erityistilauksesta järjestämme ryhmäopetusta (max. 4 henkeä kerralla yhdellä tunnilla) Yksityistunnilla opettaja ehtii keskittymään juuri sinuun ja sinun tarpeisiisi jolloin oppiminen on tehokasta ja nousujohteista. Tunti kestää 60 minuuttia, sisältäen ratsaille nousun sekä alku- ja loppukävelyt. Kentän koko on 24x42 metriä.

Tarvitset tunnille tullessasi kypärän, ratsastushousut ja ratsastuskengät/ratsastussaappaat/kumisaappaat. Jos et omista kyseisiä varusteita, niin tallilta saa lainaksi kypäriä ja lasten turvaliivejä. Housuiksi kelpaavat liukumattomat, suht pitävät housut ja kumpparit.

Huomioikaa, ettei tallilla ole ratsastajiensa puolesta tapaturmavakuutusta. Suosittelemme ratsastusseuraan liittymistä.

tunnin varaaminen & peruminen

Tunnin voi varata soittamalla, laittamalla tekstiviestiä tai sähköpostitse. Tekstiviesti tavoittaa aina varmasti, joten suosittelemme sitä yhteydenottokeinona. On kohteliasta varata tunti vähintään 24 tuntia ennen aiottua ratsastusta. Näin ehdimme suunnittelemaan tallimme päiväohjelman ja miettiä sopivia harjoitteita tunnille. Tunti tulee perua tekstiviestitse edelliseen iltaan klo 21 mennessä. Äkillisessä sairastapauksessa saman päivän aamuna klo 10 mennessä. Liian myöhään peruttuja tunteja emme korvaa kortin (kymppikortin/viitoskortin) ostaneille.

hinnasto

Hinnat voimassa 1.1.2014 alkaen, voimassa toistaiseksi.

Yksityistunti 20 €
Ratsastustunti ryhmässä (2-4 hlö) 15 €
Puoli tuntia / lasten talutustunti 10 €
Kymppikortti 190 € yksityinen, 145 € ryhmä
Viitoskortti 100 € yksityinen, 75 € ryhmä
Hevosen vuokra ulkopuolisiin valmennuksiin/kisoihin - 10 €

vapaatunti

Tallillamme saa ratsastaa vapaatunteja ilman opetusta mikäli henkilö on yli 12-vuotias ja käynyt vähintään kahdella kouluratsastustunnilla tallillamme. Vapaatunnilla ei ole ohjausta eikä opetusta emmekä takaa että kukaan valvoisi ratsastusta. Vapaatuntilainen on täten vastuussa itsestään ja hevosestaan! Vapaatunneilla EI SAA hypätä eikä mennä maastoon. Vapaatunnilla saa ratsastaa vain koulua tai mennä puomeja. On aina etukäteen sovittava mitä haluat ratsastaa ja missä - Rosa voi tulla vaikka rakentamaan puomitehtävän jos et itse osaa tai uskalla.

Vapaatunnin hinta 10e.

LEIRIT

Kesän 2015 leirit on leireilty, kiitoksia kaikille mukana olleille! Tiedotamme kesän 2016 kursseista ensi vuoden alkupuolella.

Leirillämme saat:

Leireistä saa tarkempia tietoja Rosalta, puh. 0400-153 245 tai levalantalli@gmail.com

Ilmoittautumiset tehdään yllä olevaan sähköpostiin.

HUOM! Alaikäisen ollessa kyseessä ilmoittautumisen tekee vanhempi vanhemman sähköpostista!

Kerro ilmoittautumissähköpostissa;

Varausmaksu 80€ on maksettava tilille FI42 5088 0020 0960 81. Muista kirjoittaa viestiosaan leiriläisen nimi sekä leiri, johon osallistutaan. Jos maksua ei ole maksettu, niin leiriä ei katsota varatuksi. Varausmaksu kuuluu osana leirin hintaa. Saat paluuviestinä vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta viimeistään kahden viikon kuluessa. Jos vahvistusta ei tule, niin laita uusi sähköposti/soita. Saat vastauksessa myös leirikirjeen sekä loppuosan laskun (.rtf -tiedosto). Loppumaksun on oltava maksettuna viimeistään 2 viikkoa ennen leiriä. Palautamme loppumaksun vain lääkärin todistusta vastaan tilanteissa, joissa asiasta on ilmoitettu tallille välittömästi.

viikonloppuleirit

Järjestämme ympäri vuoden viikonloppuleirejä, joko pe-su tai la-su. Hyytävinä vuodenaikoina majoittuminen sisällä talossa.


webdesign varjosade.fi 2015