MUUTA

henkilökunta

Yrittäjä ja opetuksesta vastaava Rosa on valmistunut vuonna 2011 lukiosta, jonka jälkeen tie jatkui ratsastuksenohjaajaksi opiskeluun. Persoonana hän on ystävällinen ja huumorintajuinen. Opettaessa asiat vaaditaan loppuun asti ja toisinaan pieni perfektionismisuus on vain hyväksi. Suurena intohimona erityisesti nuoret hevoset. Rosa pitää tallilla kaikki tunnit ja huolehtii hevosten hyvinvoinnista ja koulutuksesta. Ikuisena kissaihmisenä Rosalta löytyy pari ragdollia, Yun ja Andhi.

Vastaava kunnossapitomestari eli Timo on jo eläkkeelle asti ehättänyt edellisen isä, jolla kestää kädessä niin vasara, saha kuin vähän järeämmätkin vehkeet. Ei harrasta ratsastusta, mutta tykkää syötellä heppoja ja rapsutella. Remontoi, rakentaa ja fiksaa, joten jos jossakin on jokin paikka rempallaan niin tässäpä oikea mies jolle kertoa asiasta!

Sihteerikön virkaa toimittaa Hannele alias ensimmäisenä mainitun äiti. Epävirallinen löytötavaratoimisto ja vihikoira, joka löytää hetkessä hukkuneita tavaroita ja papereita.

Henkilökuntaan kuuluvat toki myös hiirikissat Nami, Näsä ja Wallu sekä iso valkoinen vahtikoiramme Chidi.

juvan ratsukot ry

Vuonna 2011 perustettu ratsastusseura on SRL:n hyväksymä seura jonka kotipaikka on Juva. Seura järjestää tapahtumia, valmennuksia ja kilpailuita jäsenistölleen. Jokavuotisena voimanponnistuksena on keväisin järjestettävä Match Show. Seura pyrkii järjestämään keväisin ja syksyisin yhdet 1-tason kilpailut.

Seuraan on vapaa liittymään kuka tahansa, ja ratsastusseuraan kuulumisen etuna saat mm. Lähitapiolan tapaturmavakuutuksen joka kattaa kaikki hevosten kanssa sattuneet vahingot meillä ja muualla, Hippos-lehden, oikeuden osallistua kilpailuihin ynnä muuta! Lue jäseneduista lisää tästä!

Lisätietoja seuraan liittymisestä saat Rosalta!

ratsutus

Totutamme satulaan ja ratsutamme nuoria, 3-5 vuotiaita hevosia ja poneja. Henkilökunnallamme on vankka ammattitaito ja osaaminen nuorten hevosten alkukoulutuksen suhteen. Hevosesta riippuen ratsutusaika on yleensä 1-2kk, toisinaan pidempääkin. Ratsutamme mielellämme myös sisäänratsastettuja hevosia ja opetamme niille uusia asioita. Sinun ei välttämättä tarvitse tuoda hevostasi meille ratsutettavaksi. Mikäli asut lähialueella niin voimme käydä kouluttamassa hevostasi kotona paikan päällä. Myös nuorten ajo-opetus onnistuu.

Ratsutuksen/koulutuksen hinta määräytyy haluamasi aikajakson ja tallipaikan mukaan tai jos tulemme hevosesi luo, niin kilometrien mukaan. Hinnasta voidaan aina neuvotella. Hinnasta saa alennusta, jos hevosta voi toisinaan käyttää ratsastustunneilla tai se asuu pihattopaikalla.

Hinta ilman alennusta (sis. karsinapaikan, rehut, ratsutuksen) on noin 450e/kk.

tapahtumat

Voimme järjestää pyynnöstä tapahtumiin tai tilaisuuksiin mm. hevos- tai poniajelua taikka talutusratsastusta. Onpa hevosemme nähty esiintyvän myös kesäteatterissa! Hääajelutuskin onnistuu noin 150km säteellä. Hevosemme ovat kilttejä ja rauhallisia myös vieraissa paikoissa.

Soita ja kysy tarjous!


webdesign varjosade.fi 2015