HEVOSET

Täällä pääset tutustumaan hevosiimme. Tallilla asuu tällä hetkellä 9 eri-ikäistä ja -tasoista ratsua, joista tuntikäytössä on 6. Hevosen kuvasta klikkaamalla pääset tarkastelemaan sen omaa sivua ja tutustumaan kyseiseen kauraturpaan paremmin.


hetarilla

Suomenhevonen, tamma
Syntynyt 2005
Pyöreä, punainen ja utelias tamma jonka mielitehtävä on syöminen. Hyppää mukavasti ja taitaa kouluakin. Keskireipas, soveltuu monentasoisille.


hondas

Trakehner, ruuna
Syntynyt 2006
Iso, mutta kiltti kuin lammas. Ulkokuoren alla sykkii kuitenkin vauhtia rakastava sydän. Taitava hyppääjä, mutta kouluratsastuksen funktio ei ole vielä avautunut tälle hevoselle. Reipas, soveltuu kroppansa hyvin hallitsevalle ratsastajalle.


levälän afrodite

Suomenhevonen, tamma
Syntynyt 2014
Kiltti ja utelias, mielellään lähtisi tunneille mukaan nuoresta iästään piittaamatta. Koulutusvaiheessa oleva varsa, ei tuntikäytössä.


levälän paronitar

Suomenhevonen, tamma
Syntynyt 2012
Ystävällinen, mutta hyvin omalaatuinen nuori neiti, jonka kanssa toimimiseen tarvitaan paljon huumoritajua. Ratsun uransa alussa, ei tuntikäytössä.


lords v

Puoliverinen, ruuna
Syntynyt 1999
Kiltti ja rauhallinen ruuna, mutta uusien ihmisten kanssa hieman varautunut. Laiska ulkokuori saattaa hämätä, sillä toisinaan yllättää reippaudellaan. Yksityinen. Tekee toisinaan tunteja. Keskireipasta hitaampi, sopii kaikentasoisille.


pirren petra

Suomenhevonen, tamma
Syntynyt 1999
Nöyrä ja hyvin ystävällinen, ihmistä kunnioittava rouva. Osaava ratsu, josta saa välillä kaivella vaihteita. Hypätään enää pieniä. Keskireipas, sopii kaikentasoisille.


rifas

Hannover, ruuna
Syntynyt 2000
Iso, hoitaessa hieman hapan mutta ratsain sitäkin osaavampi poika. Hyppää kaiken mikä eteen laitetaan ja pyörii vaikka piruetin jos osaa pyytää. Keskireipas, sopii kaikentasoisille.


smilla's bambigirl

Risteytysponi, tamma
Syntynyt 2008
Pieni, söpö veitikka jolla pilkettä silmäkulmassa! Kiltti ja toimiva poni, vaikka välillä syöminen olisi mielenkiintoisempaa kuin ratsastus. Keskireipas, sopii myös aloittelijoille.


ukkomies

Suomenpienhevonen, ori
Syntynyt 2011
Kantakirjaori. Kiltti, mutta tammojen lähellä hyvin orimainen. Ei tuntikäytössä.

YLLÄPIDOSSA MUUALLA


lakeuden sarastus

Suomenhevonen, tamma
Syntynyt 2010
Kiltti ja huomionkipeä. Toisinaan itsepäinen, ratsuna laiskahko. Ei tuntikäytössä.


lakeuden hurmaus

Suomenhevonen, tamma
Syntynyt 2010
Hyvin kiltti ja herttainen, yritteliäs nuori tamma. Ei tuntikäytössä.

TAKAISIN YLÖS


webdesign varjosade.fi 2015